OVER GROEYERS

Door de diensten van Groeyers kunnen alle kinderen worden wie ze zijn. Elk kind moet alle kansen krijgen zich optimaal te ontwikkelen: klaar voor de toekomst en overtuigd van hun eigen talent!

Groeyers is een kennis-, ontwikkel-, en expertisecentrum, dat toegankelijk en laagdrempelig is voor alle kinderen en jongeren. Door de krachtenbundeling in producten, diensten en activiteiten kan Groeyers bijdragen aan de ontwikkeling van de vaardigheden en eisen die de toekomstige maatschappij aan onze jeugd stelt.

Ook stelt Groeyers zich ten doel om met haar dienstenaanbod ouders te ontzorgen en ondersteunen. Wij zijn van mening dat kind- en jeugdontwikkeling verder reikt dan alleen kinderopvang. Door het bundelen van expertise over kinderen van beide organisaties kan stichting Groeyers verder denken en doen dan het reguliere aanbod!

 

Raad van bestuur

Groeyers is zelfstandige stichting, gevormd op initiatief van Forte Kinderopvang en Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH). De leiding van Groeyers is in handen van Esther Zijl en Joost Korver.

Contact

Postadres:
Postbus 401
1900 AK Castricum

info@groeyers.nl

.

Logo Groeyers