ONZE DIENSTEN

Groeyers is een nieuwe stichting die wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar. Naast onderwijs en kinderopvang zijn veel kinderen gebaat bij aanvullende (jeugd)zorg. Daarnaast helpen we bij formeel en informeel leren.

Groeyers biedt diensten aan op eigen locaties, op scholen, bij kinderopvanglocaties of andere plaatsen waar ontwikkeling van kinderen mogelijk is. Groeyers wil dit aanbod toegankelijk maken voor alle kinderen in Noord-Holland.

Wat doen we

Groeyers heeft een innovatieve kraamkamer waar nieuwe diensten worden ontwikkeld voor kinderen van 0-18 jaar. We werken hierbij samen met partners in kinderopvang en kindontwikkeling.

Met innovatie en gezamenlijke inzet overbruggen we bestaande drempels. Met gemeenten, onderwijs, kinderopvang en vele professionals op het vlak van ontwikkeling van kinderen zullen we deze diensten uitvoeren. Want samen weet je nu eenmaal meer, kun je meer en bereik je meer.

We hebben hiervoor 4 sporen ontwikkeld:

  1. Jeugdzorg: zorg in de natuurlijke habitat van kinderen (thuis, in de kinderopvang en op school).
  2. Kinderopvang in Company: wij kunnen uw organisatie en uw werknemers laten groeien en de mogelijkheid bieden om werk en een gezin, beter te combineren en te ‘ontzorgen’.
  3. Kinderopvang in de Zorg
  4. Education & Development: Opleiding en (talent)ontwikkeling voor alle kinderen, ook de kinderen die nu buiten de boot vallen.

 

Hoe doen we dat?

Groeyers wil dit bereiken door:

  • het bieden van eerstelijns kinder- en jeugdhulp en opvoedingsondersteuning,
  • verbreding van het incompany aanbod in de zorgsector en bij grote bedrijven
  • initiëren van activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van vaardigheden die de 21ste eeuw vraagt van kinderen en jeugd (21st century skills).

Heeft u een andere behoefte of wens, dan gaan wij hierover graag met u in overleg.

 

Contact

Postadres:
Postbus 401
1900 AK Castricum

info@groeyers.nl

.

Logo Groeyers